Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

26.04.2017. - Tjedan EU fondova 2017.

'Tjedan EU fondova' je informativno-edukativni događaj koji, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, već 7. godinu za redom organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao nacionalno tijelo odgovorno za sveukupnu koordinaciju EU fondova te s time u svezi i koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova).

Cilj ovog događanja, koji se od 24. do 28. travnja održava u Zagrebu, je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj.

U okviru svakog pojedinog dana predstavljaju se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prezentitraju se primjeri dobre prakse te razmijenjuju iskustva kroz panel diskusije.
  
Detaljan program 'Tjedna EU fondova' možete vidjeti na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

  
 

Ispiši stranicu