Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

14.02.2017. - Obavijest Ministarstva

Ovim putem želimo vas, a radi otklanjanja dvojbi, obavijestiti da Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja nije organizator niti pokrovitelj "Specijalističkog seminara 'Procjena vrijednosti nekretnina – Izvješće o tržištu nekretnina'" koje će se održati u petak, 24. veljače 2017. godine u 9.00 sati u hotelu Panorama, Zagreb, a u organizaciji trgovačkog društva Libusoft Cicom d.o.o.
 

Također, napominjemo kako ni službenici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja niti članovi Visokog procjeniteljskog povjerenstva nisu predavači najavljene edukacije.

Dopis Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja – Visoko procjeniteljsko povjerenstvo od 20. siječnja 2017. godine (KLASA: 371-01/17-01/48, URBROJ: 531-01-17-1) upućen je isključivo na adrese povjerenstva i stručnim službama za procjenu vrijednosti nekretnina županija, velikih gradova i Grada Zagreba od kojih se tražila dostava podataka za potrebe Visokog procjeniteljskog povjerenstva pri Ministarstvu.

Ukoliko Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja bude organizator seminara ili edukativnih radionica na sličnu temu, zainteresirane strane bit će obaviještene od Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.

 

Ispiši stranicu